WTW-UNIT REINIGING EN ONDERHOUD

WTW reinigen en onderhouden noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat

Uw warmte terugwin installatie (WTW) zorgt voor een goede ventilatie en een behaaglijke warmte in uw woning. Een WTW-Unit voert niet alleen vervuilde lucht af, maar zorgt ook voor de aanvoer van frisse lucht.

Om er zeker van te zijn dat hij goed blijft functioneren en een gezond binnenklimaat te garanderen, heeft uw wtw installatie onderhoud nodig. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw installatie volledig gereinigd en nagelopen. Zowel de WTW installatie box, luchtroosters en luchtkanalen worden professioneel door ons gereinigd.

Waarom is WTW onderhoud zo belangrijk?

WTW ventilatie is essentieel voor uw gezondheid. Elke dag ademt u zo’n 11.000 liter lucht in, waarvan zo’n 80% wanneer u binnen bent. Goede ventilatie en een goed onderhouden ventilatiesysteem zijn noodzakelijk om het vocht en vuil dat in huis aanwezig is af te voeren.

Wanneer uw ventilatie niet op orde is, kan dit resulteren in een te vochtig binnenklimaat, wat weer kan leiden tot hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten en longaandoeningen als astma of allergieën. Periodiek WTW onderhoud zorgt voor goede ventilatie, waardoor zich altijd energiek en fris voelt.

Voordelen van het onderhoud en de reiniging van uw WTW-unit

✅ Complete reiniging van WTW-installatie, luchtroosters en luchtkanalen voor €289

✅ Inclusief onderhoud en controle onderdelen

✅ Verleng de levensduur van uw installatie

✅ Wij verwijderen en voorkomen ophoping van vocht, stof, bacteriën, schimmels en insecten

✅ Betere luchtkwaliteit en meer frisse lucht

✅ Voorkomen / verhelpen van ventilatie lawaai

✅ Verminderen van uw energierekening

Wilt u meer informatie
of een afspraak maken?